avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament debransat enel
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament debransat enel

Buna ziua . pe 26 septembrie 2014 am cump un ap .La incheierea contractullui de vanzare cumparae , am aflat ca fostul propietar era debransat de la Enel.Notara a refuzat sa incheie un contract de vanzare-cumparare unde sa fie trecut indexul contorului , asa cum am fost sfatuiti sa afcem de cei de la Enel.In 26 oct am intrat in apartament , am dat o declaratie pe propie raspundere cu indexul contorului la mom intrarii in apartament si ca nu ne asumama debiteel fostului propietar .Rebransarea de la Enel a venit abi aazi 25 nov si acum ni se spune ca declaratia respectiva este nula si ca trebuie sa achitam inclusiv kw consumati de fostul propietar , care dupa debransarea efectuata de Enel , s-a rebransat abuziv .

Ce putem sa afcem in aceasta situatie ?

Am dorii sa il actionam in judecata pe fostul propietar pentru nerespectarea contractului , deoarece a semnat ca se angajeaza ac la data eliberarii apartamentului curentul va fi rebransat .Avem castig de cauza in aceasta situatie ?

Ce taxe trebuie sa platim la actionarea in judecata ?

Multumim anticipat
solicitati daune egale cu contravaloarea datoriei neachitate.
Ce anume doriti de la nerespectarea contractului? MIe imi pare ca nici nu prea se putea rebransa fostul prorpietar...
Vad sanse mai bune pe pretentii. In functie de suma, taxa de timbru si procedura difera.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Enel solicita plata a 10000 lei consum estimat. putem contesta estimarea ? Guest123123 Guest123123 Enel solicita plata a 10000 lei (consum estimat de 14700 kw pt doi ani), dupa ce i-am solicitat sa verifice contorul care nu isi modifica index-ul si au ... (vezi toată discuția)
Vecinul s-a racordat clandestin și consumă curent electric pe care îl plătesc eu. cum pot să recuperez sumele respective? GLODEANU GLODEANU Am o casa la tara, in care nu locuiesc(nu consum curent electric). Vecinul meu se racordeaza clandestin si consuma curent electric de la mine. Dovada: ... (vezi toată discuția)
Contor curent masluit Adina_AdinaB Adina_AdinaB Buna ziua! Nu stiu daca am ales corect categoriile forum... In fine, problema mea este urmatoarea: anul trecut in 2013 am cumparat un apartament, la incheierea ... (vezi toată discuția)