Buna ziua . pe 26 septembrie 2014 am cump un ap .La incheierea contractullui de vanzare cumparae , am aflat ca fostul propietar era debransat de la Enel.Notara a refuzat sa incheie un contract de vanzare-cumparare unde sa fie trecut indexul contorului , asa cum am fost sfatuiti sa afcem de cei de la Enel.In 26 oct am intrat in apartament , am dat o declaratie pe propie raspundere cu indexul contorului la mom intrarii in apartament si ca nu ne asumama debiteel fostului propietar .Rebransarea de la Enel a venit abi aazi 25 nov si acum ni se spune ca declaratia respectiva este nula si ca trebuie sa achitam inclusiv kw consumati de fostul propietar , care dupa debransarea efectuata de Enel , s-a rebransat abuziv .
Ce putem sa afcem in aceasta situatie ?
Am dorii sa il actionam in judecata pe fostul propietar pentru nerespectarea contractului , deoarece a semnat ca se angajeaza ac la data eliberarii apartamentului curentul va fi rebransat .Avem castig de cauza in aceasta situatie ?
Ce taxe trebuie sa platim la actionarea in judecata ?
Ce anume doriti de la nerespectarea contractului? MIe imi pare ca nici nu prea se putea rebransa fostul prorpietar...
Vad sanse mai bune pe pretentii. In functie de suma, taxa de timbru si procedura difera.