avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Intrebari Fonduri Europene 2014 - 2020
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Intrebari Fonduri Europene 2014 - 2020

Buna ziua. Detin un teren extravilan si intravilan de 15000 mp in apropierea Bucurestiului, si m-ar interesa sa construiesc o microferma pe acest teren.

1. Care ar fi conditiile primirii de fonduri pentru acest proiect si/sau unde pot gasii mai multe informatii referitoare la acest subiect?

2. Incepand cu ce perioada se pot depunde proiectele?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:33, 27 Noiembrie 2014
Pentru fiecare masura exista un Ghid al utilizatorului. Site-uri cu informatii relevante referitoare la posibilitatile de accesare a fondurilor europene sunt: www.fonduri-structurale.ro; www.fonduri-ue.ro; www.finantare.ro; www.apdrp.ro; www.fseromania.ro; www.amposcce.minind.ro; www.mmediu.ro / www.posmediu.ro; www.europa.eu; s.a.
Recomand momentan Planul general al PNDR:
[ link extern ]
precum si [ link extern ]

Ghidurile noilor masuri inca nu au fost publicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene - cofinantare BogdanCos BogdanCos Buna, Am si eu o intrebare despre cofinantarea la proiectele pentru fonduri europene, si respectiv: Cofinantare se considera doar aportul ... (vezi toată discuția)
Imprumuturi pentru agricultura ioneliya38 ioneliya38 buna seara,locuiesc la tara si nu am servici.detin teren agricol si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a obtine un imprumut cu bani de la UE pentru a ... (vezi toată discuția)