avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... imprumuturi pentru agricultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

imprumuturi pentru agricultura

buna seara,locuiesc la tara si nu am servici.detin teren agricol si as vrea sa stiu unde ma pot adresa pentru a obtine un imprumut cu bani de la UE pentru a incepe o afacere in agricultura.locuiesc in jud.prahova.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 09:12, 23 Martie 2010
Urmariti informatiile de pe www.fonduri-structurale.ro.
Daca nu dispuneti de ceva fonduri nici nu are rost sa va interesati deoarece majoritatea proiectelor sunt cofinantate adica ei dau jumate tu pui cealalta jumate.Asa ca s-ar putea sa va pierdeti timpul.
In afara de Masura 112, destinata tinerilor fermieri. Se pot obtine 25.000 euro, 100% nerambursabili.

Intocmirea proiectului si cine il intocmeste la aceasta valoare mica de finantare este insa alta poveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene pentru un ong ContSters126395 ContSters126395 As putea obtine fonduri europene pentru acest ONG dedicat persoanelor cu handicap? va rog dati-mi un raspuns ,am nevoie de el urgent.Si daca da care sunt ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
Crescatorie de pasari Jess Jess Buna ziua, as dori informatii cu privire la fonduri nerambursabile pentru o ferma de pasari ( de dimensiuni medii).Eu dispun de 1 ha de teren si de o suma de ... (vezi toată discuția)