avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere penala abandon familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere penala abandon familie

Buna seara as dori sa stiu catre cine trebuie adresata plangerea penala pentru abandon familie si daca eu ma aflu in strainatate cu copilul va fi nevoie sa ma deplasez in romania pentru solutionare
Se poate depune la politie sau parchet, organul de urmarire penala o sa va citeze in vederea audierii, era bine sa fiti prezenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensie intretinere minor crina32 crina32 fostul sot ,este in somaj din luna sep2009 din acel moment nu a mai platit pensia de intretinere a fiului in varsta de 10 ani...as dori sa-i recapat aceste ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara cat dureaza? florentina i. florentina i. Buna ziua..as dori daca daca sunteti amabili sa imi raspundeti unde se face plangerea penala.pentru neplata pensiei alimentare..la parchetul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Plangere abandon de familie kati-lina kati-lina Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti la ce organ pot sa depun o plingere pentru abandon de familie si la domiciliul cui? Cu ce acte trebuie sa ma prezint? (vezi toată discuția)