avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... DE MERS IN INSTANTA????
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

DE MERS IN INSTANTA????

Va salut,
Problema pe care vreau sa o dezbat este cu o vecina care de cativa ani se tot ia de sotul meu. Aceasta are in jur de 50 de ani....in urma cu ceva timp aceasta vecina a mers la politie si a dat declaratie impotriva sotului meu, sincer u stiu ce a scris in acea declaratie dar erau niste acuzatii nefondate pentru ca sotul meu nu a avut niciodata o discutie mai lunga, doar s`au salutat pe strada de foarte putine ori pentru a nu s`au prea intalnit. In vara acestui an aceasta doamna a venit la poarta noastra de nenumerate ori cu divere: rosii, castraveti din gradina proprie, noi din respect, totusi, dar si de rosine le acceptam , deasemenea gandindu`ne ca a cugetat la acuzatiile nefontate la adresa sotului meu si poate a realizat ca nu a facut bine...in sfarsit. toate bune si frumoase, am inceput sa comunicam cu dansa(specific ca doar eu si cu soacra mea vorbeam cu dansa sotul meu nu a mai vazut`o de foarte mut timp pentru ca vine tarziu acasa de la servici) imi alinta copilul pe strada, ne`a facut urari de bine la telefon la diverse aniversari..... In aceasta dimineata ii trimite soacrei mele un SMS pe telefon in care ii spune ca din respect pentru soacra mea si pentru ca este mama si bunica nu il reclama pe sotul meu pentru ce a facut in trecut. Problema este ca dupa cum am zis sotul meu nu i`a facut nimik acestei doamne si nici familiei ei. Intrebarea mea este ce sa facem in aceasta situatie in care sotul meu este calomniat! eu as vrea sa merg in instanta pentru acesta problema, ce ma sfatuiti? eu v`am relatat problema mea cat mai detaliat acum dvs imi spuneti daca trebuie sa mai dau ceva detalii pentru a intelege cat mai bine
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:06, 26 Noiembrie 2014
Poate ar trebui s-o intrebati dvs sau si sotul ce i-a facut, poate la mijloc e o neintelegere sau l-o confunda.
Mai bine o ignorati si gata.
Daca nu inceteaza, va puteti adresa cu dovezile pe care le aveti politiei, poate atentionata, inceteaza.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie impotriva avocatului elacon elacon Acum trei saptamani am angajat o doamna avocat, in numele soacrei mele plecata momentan din tara. Este vorba de un Apel la un proces de partaj al soacrei mele ... (vezi toată discuția)
Batrana muribunda inselata adelutzacj adelutzacj Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu un sfat,Povestea este mai lunga dar vreau sa o detaliez ca sa fiu bine inteleasa. Sotul meu a avut o casatorie anterioara ... (vezi toată discuția)
Uzufruct partaj dea7823 dea7823 sotul meu a mostenit in92 de la parinti casa cu gradina aferenta acesteia.in2004 ne-am casatorit si ne-am mutat acolo.soacra traieste si acum,cu noi,nu avem ... (vezi toată discuția)