avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... condusul pe drumurile publice a unui mopedauto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

condusul pe drumurile publice a unui mopedauto

Buna seara,in urma suspendarii permisului de conducere categoria B pe o perioada de 90 de zile m-am gandit ca in acest timp mai am o varianta de a ma deplasa cu masina personala achizitionandu-mi un moped auto care din cate stiam nu necesita permis auto,am dreptul de a conduce acest tip de masina,ce acte imi sunt necesare si ce voi prezenta in afara de actele masini cand o sa fiu oprit de un agent de circulatie.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: stefalex15 , utilizator 02:01, 27 Noiembrie 2014
Daca are motor sub 50 cmc, puteti conduce. Dvs in acest moment, dvs aveti suspendat dreptul de a conduce pe drumurile patriei. Pentru a conduce un alt moped trebuie sa obtineti permis de conducere pentru categoria AM. Daca va opreste politia nu veti putea sa ii prezentati un permis de conducere.
are un motor de 49cmc,deci il pot conduce fara probleme,nu imi trebuie nici legislatie nici nimic in buzunar pentru a conduce legal acest autovehicul,repet este vorba de o masina de 49cmc
daca are 49 cc , va trebuie permis .
ce fel de permis,ce categorie si daca stiti cumva daca eu deja am permisul categoria B suspendat daca pot sa conduc aceasta masina cu alta categorie,si daca este posibil sa obtin alta categorie intre timp
puteti conduce si cu categoria B , dar atata timp cat va este retinut permisul , nu prea mai aveti dreptul .

Alte discuții în legătură

Moped emanuel1986 emanuel1986 Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare la primarie si la politie floriann floriann \"Inmatriculare\", greseala mea. Buna ziua. Imi puteti spune si mie cum este cu inmatricularea la primarie si la politie? Avand in vedere ca am 17 ... (vezi toată discuția)
Am permisul retinut, pot conduce un scuter? udau_1966 udau_1966 am permisul de conducere retinut pina pe 18.05.2012.pot conduce pina atunci un scuter pina in 49cmc, fara sa mai am probleme cu politia rutiera? cu mii de ... (vezi toată discuția)