Buna seara,in urma suspendarii permisului de conducere categoria B pe o perioada de 90 de zile m-am gandit ca in acest timp mai am o varianta de a ma deplasa cu masina personala achizitionandu-mi un moped auto care din cate stiam nu necesita permis auto,am dreptul de a conduce acest tip de masina,ce acte imi sunt necesare si ce voi prezenta in afara de actele masini cand o sa fiu oprit de un agent de circulatie.va multumesc anticipat
domnul meu cred ca nu am fost destul de explicit s-au nu ati citit dumneavoastra intrebarea,eu vreau sa gasesc o varianta de a ma deplasa in tot acest timp cat imi este retinut permisul in afara de taxi tren si mai stiu eu ce alte mijloace,stiu ca se poate conduce cu categoria b dar toata lumea lauda tipul asta de masina din cauza ca nu necesita permis,atunci ce trebuie pentru a conduce acest automoped ca banuiesc ca nu merge cu buletinul
dupa cele 90 de zile , o sa va puteti bucura din plin de acel moped , numai bine , trece si iarna .
ce nu va este dumneavoastra clar ? ca nu mai aveti permis sa puteti conduce , sau....
Moped
emanuel1986
Ce tip de permis ai nevoie pentru a putea conduce o masina cu motor de maxim 500 cmc, putere de circa 5 CP si viteza maxima de 45 km/h? Se pot conduce cu ... (vezi toată discuția)