avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat care m-a reprezentat fara drept
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat care m-a reprezentat fara drept

Aflu de la partea adversa ca avocatul care m-a reprezentat la judecatorie si tribunal are cardul expirat si nereinnoit din anul 2011 si ca astfel nu are drept de practica.
Ma uit in tabloul avocatilor, nu e!!!

Nu imi vine sa cred asta.
Cum se numeste asa ceva? Si ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:10, 2 Decembrie 2014
Buna ziua
verificati informatia pe site-ul baroului respectiv si asigurati-va intai ca este radiat sau exclus din profesie. Daca nu si-a facut cardul la zi nu inseamna obligatoriu ca a fost exclus.
Probabil e cu taxele neplatite si a fost suspendat, il gasiti in tabloul avocatilor, la fara drept de exercitare, puteti face plangere la Barou referitor la aspectul sesizat de dvs.
NU e in tabloul avocatilor nicaieri!!! Sunt siderat!!!
Plangere penala pentru inselaciune! art.244 Cod Penal al 2 .
Dumneavoastra stiti cati bani a primit de la mine?? A si pierdut procesele...Il si banuiesc ca a trecut in barca adversa. Imi e rau, numai probleme am avut cu avocatii. Degeaba s-a suparat dl. avocat Patrascu pe mine. Cand am deschis acel topic, nu stiam de aceasta porcarie cu faptul ca nu mai are drept de practica. Ok, fac plangere penala si eu cu ce ma aleg? Sa imi dea banii inapoi! Macar atata dupa ce ca am pierdut. Si culmea e ca aveam sanse sa castig. Cum sa mai ai incredere? Cum sa stii dinainte cu cine ai de-a face? Cum????
Ce repercursiuni pot fi asupra mea ca m-a reprezentat asa?

Alte discuții în legătură

Buna. despre a fi avocat... D0R1N D0R1N Inca nu am terminat liceul (sunt la stiinte sociale) in viitor vreau sa devin avocat..As vrea sa stiu Cat costa intrarea in barou ? si daca este meseria de ... (vezi toată discuția)
Cum dovedesc ca un avocat este fals? irina_g irina_g ce se poate face in cazul in care avocatul cu care am incheiat un contract de asitenta juridical pt a ma reprezenta in instant nu apare pe tabloul ... (vezi toată discuția)
Sanctionare avocat stagiar AliceAlinutza AliceAlinutza Buna ziua, doresc sa va relatez pe scurt problema mea si astept cu mare interes sugestiile dvs. este vorba de 2 procese: unul pe calea ordonantei ... (vezi toată discuția)