Aflu de la partea adversa ca avocatul care m-a reprezentat la judecatorie si tribunal are cardul expirat si nereinnoit din anul 2011 si ca astfel nu are drept de practica.
Ma uit in tabloul avocatilor, nu e!!!
Nu imi vine sa cred asta.
Cum se numeste asa ceva? Si ce se poate face?
Buna ziua
verificati informatia pe site-ul baroului respectiv si asigurati-va intai ca este radiat sau exclus din profesie. Daca nu si-a facut cardul la zi nu inseamna obligatoriu ca a fost exclus.
Probabil e cu taxele neplatite si a fost suspendat, il gasiti in tabloul avocatilor, la fara drept de exercitare, puteti face plangere la Barou referitor la aspectul sesizat de dvs.
Dumneavoastra stiti cati bani a primit de la mine?? A si pierdut procesele...Il si banuiesc ca a trecut in barca adversa. Imi e rau, numai probleme am avut cu avocatii. Degeaba s-a suparat dl. avocat Patrascu pe mine. Cand am deschis acel topic, nu stiam de aceasta porcarie cu faptul ca nu mai are drept de practica. Ok, fac plangere penala si eu cu ce ma aleg? Sa imi dea banii inapoi! Macar atata dupa ce ca am pierdut. Si culmea e ca aveam sanse sa castig. Cum sa mai ai incredere? Cum sa stii dinainte cu cine ai de-a face? Cum????
Ce repercursiuni pot fi asupra mea ca m-a reprezentat asa?