avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post traducator cod COR 264306
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post traducator cod COR 264306

Buna ziua,
Sunt angajata la un Institut National, pe postul de traducator (studii superioare). Pe langa activitatea de traducere, in fisa postului au fost introduse si alte sarcini care nu au legatura cu profesia de traducator (activitati gen: organizare simpozioane/workshopuri, participare la targuri si expozitii, secretariat / inlocuire secretara), as dori sa stiu daca este legal si corect acest lucru.
As dori sa stiu de asemenea sa stiu daca activitatea de translator este reglementata/platita altfel decat cea de traducator (efectuez si activitate de translator).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters195713 , utilizator 10:08, 27 Noiembrie 2014
puteti sa nu semnati,,,dar si ei va pot da afara. angajatorul trebuie sa va prezinte fisa postului la angajare. nu va convine nu luati postul .
Din pacate am semnat deja...
Trebuia sa semnati fisa psotului , sub rezerva legalitatii acelor atributii care nu au nicio legatura cu postul pe care il ocupati.
Avand nevoie de job, am semnat fisa asa cum era... sa inteleg ca nu se mai poate modifica / renegocia ?
Puteti discuta cu angajatorul despre o astfel de posibilitate si vedeti ce spune.

Alte discuții în legătură

Obligatii in afara fisei postului. edward_zone edward_zone Buna ziua, Am primit o decizie din parte angajatorului care spune ca trebuie sa operez anume activitati care ies din atributille Fisei Postului pe care am ... (vezi toată discuția)
Fisa postului judytha_b judytha_b Buna ziua, ma poate ajuta cineva ce elemente trebuie sa contina obligatoriu fisa postului ? (ma refer la nume,functie,cod cor,atributiuni,etc) de cine trebuie ... (vezi toată discuția)
Cod cor angelica82 angelica82 Buna seara, Lucrez la o gradinita particulara,pe postul de ingrijitoare (cod COR 531101).Noua directoare ma obliga, la respectarea unor atributiuni, pe care ... (vezi toată discuția)