avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Competente DNA, lucrare master
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Competente DNA, lucrare master

Buna ziua, solicit un ajutor in vederea realizarii unei lucrari pt master pe tema Competentele Directiei Nationale Anticoruptie, respectiv bibliografie, documente, legi... Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:31, 19 Ianuarie 2015
pai Codruta este doctor instiinte juridicee ....
Vedeti aceste linkuri:
[ link extern ]

[ link extern ] /

Cititi :
Regulamentul de Ordine Interioară al Direcţiei Naţionale Anticorupţie aprobat prin Ordinul nr. 2184/C/2006 al Ministerului Justiţiei, publicat în M.O. nr.852/17.10.2006 cu modificările şi completările ulterioare:

Puteti aborda urmatoarele subteme
- Structura centrală a Direcţiei Naţionale Anticorupţie
- Structura teritorială a Direcţiei Naţionale Anticorupţie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa ma inscriu la concurs pentru a deveni grefier daca am studii medii? paterna paterna Va rog sa imi raspunda si mie cine cunoaste, cum pot sa ma inscriu la concurs de grefier cu studii medi, si unde sunt afisate? va multumesc (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca cristi_n cristi_n Buna ziua, M-ar interesa si pe mine sa gasesc o bibliografie despre contractul colectiv de munca, cu referire la conflictele de interese si jurisdictia lor ... (vezi toată discuția)
Spor upu smurd asistenti Tete Tete Buna ziua,as dori sa stiu daca exista un spor egal pentru angajatii din cadrul upu sau angajatorul poate decide ca unii sa primeasca mai mult si altii mai ... (vezi toată discuția)