avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucratori straini in Romania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucratori straini in Romania

Buna ziua,

Stiti cumva exista un articol de Lege care sa precizeze ca intr-o echipa de lucratori straini care desfasoara activitati in Romania trebuie sa aiba fara dar si poate si un lucrator roman sau translator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 26 Noiembrie 2014
Nu exista nicun text de lege care sa pevada asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatie strainatate, fise ssm Akhenaton81 Akhenaton81 Delegatie strainatate, fise ssm Buna ziua. Daca o echipa de muncitori cu cim firma din ro presteaza activitati pe baza contract la un angajator strain, pe ... (vezi toată discuția)
Ce posturi/ locuri de munca sunt necesare intr-o sa - obligatorii prin baza legala romaneasca iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Lucrez la o Societate pe actiuni (SA) si trebuie sa fac o baza de date cu functiile/posturile obligatorii prin lege fara de care nu ar putea sa ... (vezi toată discuția)
Proiect lege incadrare in munca straini si activitatea de contractare temporara a personalului Octagonic Octagonic Ziua buna stimata comunitate, Vin spre voi, deoarece sper sa ma puteti sa ma ajutati in deslusirea situatiei noi. Conform noului proiect de lege ... (vezi toată discuția)