avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Corectare eroare date beneficiar pe factura fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Corectare eroare date beneficiar pe factura fiscala

Buna seara,
Am trimis datele de facturare catre un furnizor si am trecut gresit contul bancar.
Cum trebuie sa procedez, avand in vedere ca furnizorul a trimis facutra catre mine, iar eu am si platit-o, in baza unei facturi proforme.
Nu vreau sa renunt la serviciu, doar sa corectez contul bancar pe factura primita.
Mutlumesc in avans.
Cel mai recent răspuns: lorella , utilizator 14:05, 27 Noiembrie 2014
Puteti pune furnizorul sa faca din nou o factura cu minus si una cu plus, cu contul bancar corectat. :) .Nu afecteaza plata. Dar daca nu va deranjeaza prea mult, puteti lasa asa, nu cred ca e o problema, cel putin d.p.d.v. fiscal... Credeti ca verifica cineva?...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura de avans niko 94 niko 94 Buna ziua, Avem o factura proforma, avans utilaje in 22.02.10, plata se face in 23.02.10 iar factura vine in 25.02.10.Cum se inreg. in conta: 1.plata av in ... (vezi toată discuția)
Recuperarea unor produse platite in avans? matusa.raluca matusa.raluca Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca mai exista vreo sansa sa primesc niste produse pe care le-am platit in avans. Eu achizitionez jucarii din UE si la ... (vezi toată discuția)
Shoping internet d.flory d.flory Validitate confirmare comanda internet... Am facut astazi o comanda catre un anumit site de comert electronic,am facut comanda ,m-am inregistrat conform ... (vezi toată discuția)