avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Sponsorizare ONG Angajat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Sponsorizare ONG Angajat

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea nelamurire deoarece in legea 32/1994 nu este evidentiat acest punct.
O societate poate sponsorizare ONG-ul unui angajat? Mentionez ca angajatul conduce ONG-ul din noiembrie 2008, acesta desfasurand activitate sportiva, mai exact antreneaza copii pentru gimnastica.

Multumesc frumos,

O zi cu spor
Georgiana F.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014
GeorgianaF, utilizator
Cel mai recent răspuns: GeorgianaF , utilizator 11:21, 27 Noiembrie 2014
Da. Puteti sa incheiati contract de sponsorizare intre firma platitoare de impozit pe profit si ong si sa virati banii pana pe 31 decembrie 2014 in contul bancar sau in numerar.
Si salariatii firmei pot directiona 2% din impozitul pe venitul sub forma de salariu prin formularul 230 catre ong in prima parte a anului viitor, pana pe 25 mai.
Multumesc frumos pentru raspuns,

O zi frumoasa,
Georgiana F.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sponsorizare/donatie pentru un ong andreeavas andreeavas in ce conditii se poate sponsoriza sau face o donatie catre un ONG care are ca si asociati primariile unor comune. mentionez ca operatorii economici de pe raza ... (vezi toată discuția)
Directionarea impozitului pe profit catre un ong adryy adryy Buna ziua. Stiu ca o firma poate da o parte din impozitul pe profit sau tot impozitul (nu stiu sigur) catre un ONG printr-un contract de sponsorizare. ... (vezi toată discuția)
Directionat 20% din impozit pe profit catre biserica iulyaD iulyaD Buna ziua , Sunt angajata la o firma de constructii si al meu sef ar vrea sa directioneze cei 20 % din impozitul pe profit catre o biserica. Este posibil ? ... (vezi toată discuția)