avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... decizie repatriere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

decizie repatriere copil

Buna seara!

La o decizie data de un tribunal din Franta, pentru repatrierea fiului meu, pentru a fi pusa imediat in executare...se poate face apel de catre parintele care l a retinut acolo?
Procesul a avut loc in functie de Codul civil roman si Conventia de la Haga.

Pour l'heure, Monsieur V.... a décidé de faire appel de la décision. Comme cette décision ordonne un retour IMMEDIAT avec une demande d'exécution immédiate, l'appel ne fait pas obstacle au retour...mais je suis entrain de vérifier tout cela donc pas d'effusion de joie trop hative....e doamna avocat din Franta.

Multumesc de raspuns!

Ultima modificare: Miercuri, 26 Noiembrie 2014
Anda43, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 11:19, 28 Noiembrie 2014
este frumos ca prezumati ca toti vorbim fluent limba franceza......:)

da. poate face apel. insa asa cum va scrie si avocat hotararea este executorie de la fond, insa implica anumite riscuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vorbitoare de limbã francezã avocat maiso85 maiso85 Buna ziua, eu sunt franceză şi vreau să cumpăr o căsuţă mică vacanţă în România, în regiunea Mureş. Caut un avocat de limbă franceză să mă ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata cristina04 cristina04 daca a primit 3 ani cu executare cum se calculeaza cat face din 3 ani si care sunt conditiile eliberarii conditionate in franta?cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Am dreptul sa intocmesc dosarul pentru cedo? acsa88 acsa88 Doresc sa-mi spuneti daca avand Decizia definitiva a Curtii de Apel (in urma unui recurs cu privire la un litigiu de munca) am dreptul sa intocmesc dosarul ... (vezi toată discuția)