avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Model de contestatie impotriva unui act administrativ ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Model de contestatie impotriva unui act administrativ nelegal

Am primit de la ANAF (sector 3, Bucuresti) un titlu executoriu nelegal cu privire la o amenda auto inexistenta si doresc sa introduc contestatie. Nu am incalcat nicio regula de circulatie si nu am primit niciun proces verbal prealabil.
Instiintarea privind amenda auto (evident, fara proces verbal aferent - la rubrica Nr. proces verbal este cuvantul "Null") + somatia + titlul executoriu mi-au fost trimise in acelasi plic.
Ma poate ajuta cineva cu un model de contestatie?
La ce instanta va trebui sa depun contestatia?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu primit de la primarie calytul calytul am primit o somatie de plata si atasat un titlu executoriu de la primarie in care mi se comunica ca am de plata o amenda de circulatie.Eu ,procesul verbal de ... (vezi toată discuția)
Amenda minor cu somatie si titlu executoriu.. AndreiCris AndreiCris Buna ziua, Un minor a primit o amenda(pt trecere prin loc nepermis) in valoare de 39 lei in anul 2007. I-a fost intocmit proces verbal pe care l-a ... (vezi toată discuția)
Contestatie titlu executoriu emis de administratia finantelor publice jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema: unul din conducatorii auto de la societatea la care lucrez a fost amandat de ARR pentru defectiuni tehnice ... (vezi toată discuția)