avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... diploma de calificare ingrijitor batrani la domiciliu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

diploma de calificare ingrijitor batrani la domiciliu

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca o persoana care a absolvit un curs de ingrijire batrani si a primit o diploma care atesta acest lucru poate activa pe teritoriul altei tari. Este acea diploma recunoscuta si in strainatate?
Cel mai recent răspuns: valici , utilizator 14:12, 27 Noiembrie 2014
Da. Daca diploma este emisa de o societate acreditata A.N.C. - Autoritatea Nationala pentru Calificari.
Pe certificatul de calificare trebuie aplicata APOSTILA.
In judetul unde ati terminat cursul, comisia de autorizare din cadrul AJPIS, da un aviz si cu avizul si chitanta de plata mergeti la Prefectura care va apostileaza certificatul sa aiba valabilitate in UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cursuri ingrijire batrani la domiciliu ohiki ohiki Buna ziua! As dori sa stiu cine si in ce conditii poate preda un curs de ingrijire batrani in urma caruia sa se elibereze o diploma de ingrijitoare batrani la ... (vezi toată discuția)
Diploma calificare obtinuta in spania este recunoscuta la noi ? ramo1987 ramo1987 Buna seara ! Am o nelamurire si sper sa ma puteti ajuta cu un raspuns... Urmeaza sa.mi deschid un mic salon de infrumusetare, mai precis un centru ... (vezi toată discuția)
Pot sa înființez un pfa doar cu diploma de participare la un curs? Afdksaksj Afdksaksj Buna. Pot sa înființez un Pfa doar cu diploma de participare la un curs ? Sau e nevoie de diploma acreditata? (Cod Caen 9602) (vezi toată discuția)