avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime procente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime procente

Buna ziua . Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema . O fosta angajata are nevoie de o adeverinta de vechime . Pana in 1992 conform legii 263/2010 art 165 era de 3% , 6% , 9% , 12% si 15% .
Dupa 1992 cum ii pot calcula vechimea in procente pentru a scrie in adeverinta?
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 27 Noiembrie 2014
Daca nu i s-a acordat spor de vechime dupa 1992, atunci nu aveti ce sa scrieti in adeverinta respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor vechime valabil intre 1981 - 1991 marybujiuta marybujiuta vă rog să mă ajutaţi cu procentele tranşelor de vechime care erau valabile în perioada anilor 1984 - 1991 exemplu: 3-5 ani - 4%..... (vezi toată discuția)
Sporuri vechime adaugate la calculul pensiei liviu florin liviu florin Imi pregatesc dosarul de pensionare si ma confrunt cu urmatoarea problema, legat de sporul de vechime. Sunt salariat din 22.12.1964.In 01.03 1969 m-am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as vrea sa stiu unde in decizia de pensionare este ... Trexy Trexy Buna ziua. As vrea sa stiu unde in decizia de pensionare este luat în calcul sporul de noapte ,am tot studiat această decizie de pensionare si nu găsească ... (vezi toată discuția)