avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Restituire taxa de timbru ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Restituire taxa de timbru ?

buna ziua ....intrebarea mea este ;daca judecatorul a procedat gresit si nu a actualizat a valoare veche dinainte de 1989 la valoarea actuala de piata , sau a gresit un calcul matematic , pot cere restituirea taxei de timbru plata taxei de timbru

Alte discuții în legătură

Cerere de apel impotriva sentintei civile Irina C Irina C Buna ziua, Am primit o comunicare hotarare civila prin care se mentioneaza ca sunt obligata la o plata impreuna cu fratele si tatal meu (reclamant este ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru la valoare mars_on_line mars_on_line care este temeiul legal pt. a evalua o proprietate ? trebuie sa platesc taxa de timbru la valoare , cum procedez ? pe ce baza stabileste judecatorul taxa la ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru legea 10 doodo doodo buna ziua...a-si dori daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema legata de revendicarea unei case nationalizate pentru care s-a solicitat de catre instanta ... (vezi toată discuția)