avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CERERE DE APEL IMPOTRIVA SENTINTEI CIVILE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CERERE DE APEL IMPOTRIVA SENTINTEI CIVILE

Buna ziua,

Am primit o comunicare hotarare civila prin care se mentioneaza ca sunt obligata la o plata impreuna cu fratele si tatal meu (reclamant este asociati de proprietari pentru neplata intretinerii la bloc de catre tatal meu).
Cum suntem 3 proprietari dupa decesul mamei, am depus in Intampinare actele de succesiune care arata cotele de proprietate ca sa fie luate in calcul in momentul in care se va da decizia.

Problema este ca acest calcul a fost facut gresit. Efectiv este o greseala de matematica. Au citit primul paragraf si nu decizia din succesiune :)

In modelul de Cerere de apel vad ca trebuie sa atasez si dovada platii taxei de timbru dar pentru ca valoarea este destul de mare (peste 5000 lei) indraznesc sa sper ca nu este necesar sa platesc taxa de timbru pentru ca au facut ei o greseala matematica.

Este obligatorie aceasta taxa?

Multumesc anticipat,
~ Conținut șters la cerere ~
Încercați să formulați o cerere de îndreptare eroare materială!
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca va permiteti sa mergeti la avocat ar fi util sa procedati in acest mod pentru a se analiza daca aveti sau nu dreptate.
Daca declarati apel aiurea o sa mai aveti de platit avocatul asociatiei pentru apel si cred ca ar fi mai ieftin sa mergeti cu actele la avocat pentru a se vedea exact despre ce este vorba.
Daca este doar o eroare se poate solicita indreptarea hotararii, dar evident depuneti si apel (fara taxa timbru deocamdata) ca sa nu iesiti din termen
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe cerere indreptare hotarare judecatoreasca si limite aplicare Apollo11 Apollo11 Buna ziua, Am o hotarare judecatoreasca favorabila mie dar in care s-a strecurat o greseala in text . Pe langa declaratia mea si tot ce tine de cauza mea, ... (vezi toată discuția)
Greseala in instanță . bună dimineața! problema începe cu o greșeală făcută de ... Lya23 Lya23 Bună dimineața! Problema începe cu o greșeală făcută de instanța judecătorească la succesiune si in loc de 1/2 din apartament au trecut 1/1. S-a ... (vezi toată discuția)
Problema hotarare judecatoreasca privind succesiunea MagisterLudi MagisterLudi Buna ziua Sunt nou pe forum si sper sa aveti rabdare sa-mi raspundeti. In primavara tatal meu a decedat. Am ales sa fac succesiunea prin judecatorie ... (vezi toată discuția)