avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... conventie intre doua persoane
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

conventie intre doua persoane

Am incheiat conventie cu un zidar pentru a executa niste lucrari ,termen un an .Nu a terminat nici in doi ani .Atunci am cerut banii inapoi pentru lucrarea nefectuata.El zicea ca in conventie nu am stabilit asa ceva ,si nu are bani .
Cum pot sa recuperez ceva de la El.Eu asi dori banii inapoi si sa numai vad pe acest individ .
multumesc#-o
Cel mai recent răspuns: ili47 , utilizator 19:51, 29 Noiembrie 2014
Conteaza foarte mult sub ce forma a fost incheiata conventia/conditii/termen/clauze...etc.
deci,conventie scrisa de mana ,ca va executa lucrarea ,eu am dat banii ( cum a cerut ) ,semnata de noi
El zice ca nu pot sa cer bani numai sa execute lucrarea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare unilaterala conventie civila Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua. Vreau sa renunt la un job pe baza de conventie civila. Se poate? Cum procedez? Multumesc. (vezi toată discuția)
Lucrare efectuata fara factura liviupaun liviupaun am lucrat la cineva intr-o casa,la final am facut un act de mana in care scrie ca el are sa-mi de-a 14000lei,din care mi-a dat 10000lei,restul verbal mi-a ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii între persoane fizice - înșelăciune ... Ioana Corina Toma Ioana Corina Toma Contract prestari servicii între persoane fizice - înșelăciune Bună seara! Vă rog să mă ajutați cu sfaturi privind posibilitatea de a recupera ... (vezi toată discuția)