Art. 2. — (1) În înțelesul prezentei ordonanțe de urgență,întreprinzătorul tânăr, beneficiar al programului, denumit în continuare întreprinzător debutant, este persoana fizică majoră
care îndeplinește cumulativ următoarele condiții:
a) are capacitate juridică deplină de exercițiu, are vârsta depână la 35 de ani, împliniți cel mai târziu în ziua înregistrării cererii de înmatriculare a societății cu răspundere limitată în
registrul comerțului;
b) anterior datei înmatriculării societății în registrul comerțului nu a mai deținut și nu deține calitatea de acționar, asociat sau membru al organelor de conducere ale unei întreprinderi
constituite în Spațiul Economic European;
c) înființează pentru prima dată o societate cu răspundere limitată în condițiile Legii nr. 31/1990 privind societățile comerciale, republicată, cu modificările și completările
ulterioare, și ale prezentei ordonanțe de urgență;
d) completează o declarație pe propria răspundere, sub sancțiunea legii penale, că îndeplinește condițiile prevăzute la lit. b), pe care o depune la registrul comerțului odată cu cererea de înmatriculare a societății.
Srl-d
pappa
buna seara ce se intampla sunt actionar la doua firme detin sub 5% si as dori sa stiu daca as putea sa infiintez un srl-d(eu am citit legea si dupa ... (vezi toată discuția)