Eu am fost intr-un caz similar,am spart un fel de capac de oala,s-a spart am platit-o si la casa am intrebat,daca nu plateam pateam ceva...si ea a tras din umeri.depinde daca te vede a zis..
Dar mai demult am fost intr-un caz,in care seara tarziu am fost la film...filmul incepea mai tarziu asa ca am mers in hypermarket,erau in aceeasi caldirea,si am vrut sa-mi cumpar odorizante auto...erau muulte,feluri si arome,cateva desfacute puse inapoi pe raft,si eu am desfacut vreo 5,neavand alta posibilitate de a mirosi altfel.din care 3 am luat cu mine,celelate le-am pus pe raft,la casa,la plate casierita zice sa astept ca nu pot plati..o intreb de ce,si apare un domn hotarat,si incepe pe un ton mai ridicat sa ma acuze de fel si fel,eu mi-am pastrat calmul,si ma invita la raft,ca sa-mi arate produsele deteriorate..eu am recunoscut celelate doua dar el a vrut toate celelalte..ma bufnit rasul cand a luat cele cu pokemon,sau barbie...si asa am plecat,el urla ca cheama politia ca etc..bine am zis,daca o poti dovedi ca si pe restul eu le-am deteriorat..si asa m-am dus la casa am platit,el in urma mea tinandu-mi lectura,si am plecat
Eu zic sa stai calm,daca te vedeau te opreau acolo pe loc,sunt persoan in civil care asta fac,dau tarcoale printre rafturi...pentru un bec,nu cred ca vei avea probleme ulterioare cu ei,daca asa era nu te lasau sa pleci