avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar penal supermarket
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar penal supermarket

Buna ziua, mă confrunt cu o problema din cauza unei neatenții și prostii pe care am făcut-o și care mă termina psihic.
Am fost într-un supermarket cu intenția de a cumpăra un produs și ajuns la raion am observat că toate produsele sunt amestecate.Am căutat printre produse, am găsit produsul dar nu am văzut care este prețul și am luat o eticheta ruptă de pe raft pe care scria marca produsului.Am mers la o casa de marcat rapida deoarece aveam un singur produs, am scanat produsul, am platit și am ieșit.La ieșire m-a întâmpinat un domn de la paza care mi-a spus direct că trebuie să merg cu el pentru o verificare a produsului deoarece produsul platit are alt preț iar eu am platit pentru alt produs.I-am spus că nu este problema și pot plăti prețul produsului daca asta este problema iar el a zis că că nu se poate pentru că am schimbat etichetele și trebuie să cheme politia.M-am oferit pentru a doua oară să plătesc produsul explicând că nu am știut ce preț are și am luat eticheta ruptă de pe raft deoarece toate erau amestecate și desfăcute multe fara ambalaj.Acesta a refuzat spunand că trebuie să așteptăm să vina un echipaj de poliție deoarece am fost văzut pe camera când am luat o alta eticheta.Nu mi-a zis absolut nimic din ce a completat în foi, nu mi-a dat să semnez nimic, nu m-a întrebat nimic, nu a vrut să vorbească sau sa asculte ce am de zis cu toate că i-am zis pt a 3-a oară că nu este vorba de preț pt că pot achita prețul produsului daca este altul decât ce am platit, explicând încă odată ce s-a întâmplat.Intr-un final a venit un alt băiat cu produsul scanat in valoare de 20 ron spunând că produsul pe care îl am eu costa defapt 90 Ron. După ceva timp a venit un echipaj de poliție cu care am plecat la secția de poliție unde s-au completat foarte multe foi și m-i s-a spus că se deschide un dosar penal,Mi-au fost luate amprente și făcute poze. Am spus ce s-a întâmplat și că paznicul nu a vrut sub nici o forma sa asculte ce am avut de zis și nici să mă lasă să achit produsul la prețul real, acel produs rămânând la ei.
Am fost pus să semnez niste acte iar în final m-i s-a spus că voi fi sunat.
As dori sa știu ce se întâmplă mai departe, ce ar trebui sa fac pentru că mă macină psihic și soția intra in depresie neștiind ce urmări și consecințe pot urma pt că nu mă ocup cu așa ceva si fost o greșeală, o neatenție și o prostie.
Cu stima și respect, vă mulțumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:18, 10 Decembrie 2024
Cereți înregistrarea video din magazin.
Ultima modificare: Duminică, 8 Decembrie 2024
SunnyXxxX, utilizator
Le-au dat un cd cu înregistrarea celor de la poliție.Nu au vrut să discute cu mine și au zis că după ce vine politia, ei nu mai au treabă cu mine iar cei de la poliție mi-au zis doar că voi fi sunat...pentru ce, nu mi-au zis.

SunnyXxxX a scris:

Cereți înregistrarea video din magazin.

CiprianDavid, utilizator
Dacă erau probleme până acum erați sunat de agenții de poliție.
Mergeți cu un avocat la agenții care v au întocmit dosar penal.
SunnyXxxX, utilizator
Incidentul s-a întâmplat acum câteva zile

SunnyXxxX a scris:

Dacă erau probleme până acum erați sunat de agenții de poliție.

Daca ati schimbat eticheta și au probe vor exista probleme.
Ar fi bine sa aveți avocat experimentat pentru a nu agrava situația.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru o greseala CiprianDavid CiprianDavid Buna ziua, mă confrunt cu o problema din cauza unei neatenții și prostii pe care am făcut-o și care mă termina psihic. Am fost într-un supermarket cu ... (vezi toată discuția)
Furt h&m ionela.balan ionela.balan Buna! Am fost in H&M ,iar pe lângă doua produse plătite,pe unul l-am bagat in geanta,iar eticheta am rupt-o si am lăsat-o printre niste haine de pe raft. ... (vezi toată discuția)
Pret mic pus sub un produs care de fapt este mai scump d785a39 d785a39 Am vrut sa cumpar ceva de la mega image care era asezat intr-un colt de raft, iar in acel segment de 15cm era asezat doar produsul asta si doar o eticheta, ... (vezi toată discuția)