avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... veniturile magistratilor
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

veniturile magistratilor

Va rog imi poate spune cineva daca veniturile magistratilor sunt scutite de plata impozitelor?
Cel mai recent răspuns: Gabriela G , utilizator 17:15, 2 Iunie 2009
Nu, veniturile magistratiilor nu sunt scutite de impozit el fiind virat direct de ordonatorul principal respectiv Tribunalele județene.
Multumesc mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Job in strainatate dar de acasa. xxxxxcata xxxxxcata Buna Zalog Catalin ma numesc, sunt programator web, spun asta pentru ca am inteles ca programatorii sunt scutiti de impozite. Nu demult mi s-a oferit un job ... (vezi toată discuția)
Persoanele cu handicap grav/accentuat, scutite de la plata impozitului pe venit conform og 4/2015 a21alex a21alex Buna ziua, se pare ca guvernul se gandeste la aceste persoane mai putin norocoase oferindu-le cateva facilitati dupa cum vedem in monitorul ... (vezi toată discuția)
Cuantum cote din impozitul pe venit si impozitul pe salarii ContSters126200 ContSters126200 Buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti care sunt (sau un link unde unde pot gasi) procentele cotelor defalcate din bugetul de stat catre unitatile ... (vezi toată discuția)