avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Referitor la amnistie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Referitor la amnistie

Daca s-au schimbat masurile privitoare la pedepsele minorilor - acestia nu mai pot fi privati de libertati, ci pot ispasi pedeapsa doar prin masurile educative - acestia mai pot fi amnistiati?

:sorry:

Alte discuții în legătură

Acord de recunoastere cu procurorul (faptas minor) Gligorie Andrei Gligorie Andrei Am condus fara permis , nu am oprit la semnalul politistului, am pierdut controlul si am facut accident, fara victime si am fugit de la locul accidentului. ... (vezi toată discuția)
Chiar nu imi poate raspunde nimeni Capitan Capitan Capitan Capitan ESTE MASURA EDUCATIVA A LIBERTATII SUPRAVEGHEATE APLICATA MINORULUI O CONDAMNARE?PAI ...CEL CARUIA I SA APLICAT MASURA EDUCATIVA A LIBERTATII SUPRAVEGHEATE ARE ... (vezi toată discuția)
Se poate dicta de catre instanta masura arestului preventiv pe ... Florin111 Florin111 Se poate dicta de catre instanta masura arestului preventiv pe 30 de zile impotriva unui minor de 17 ani acuzat de tentativa de talharie calificata (conform ... (vezi toată discuția)