avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ordonanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ordonanta

care sunt conditiile de primire a ordonantei in sectorul minier la mina viabila?mentionez ca am 27 de ani vechime totala din care 24 subteran fara intrerupere.

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta, gr. 1 de munca netu_ologu netu_ologu Buna ziua. Care este limita de varsta si stagiul complet de cotizare pt. cei care au lucrat 24 de ani in gr. 1, ( conditii deosebite... adica minerit )? (vezi toată discuția)
Vechime de muncă în mineritul de subteran transferați din germania în românia viomarmi22 viomarmi22 Nelămurirea mea constă în faptul că doresc să plec la muncă în Germania ca miner subteran în bazinul minier Ruhr având calificare și experiența ... (vezi toată discuția)
Modificari la legea pensiilor cu privire la gr. i si ii de muncă Constantin Albinetz Constantin Albinetz M-am pensionat la 1 martie 1994, iar în perioada 18.03. 1969 până la 01.03.1994 este vechime în muncă la grupa a II-a (în procent de 100%), în total de ... (vezi toată discuția)