avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Act de vanzare cumparare teren extravilan
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Act de vanzare cumparare teren extravilan

Vreau sa cumpar un ha de teren extravilan in comuna (produlesti) stiu ce onorarii se percep de catre cei de la cadastre si as dori daca se poate sa aflu si de la un birou notarial cit ma costa un act de vinzare cumparare,exista un standard de sume de la care se pleaca ? cine si cum se stabileste suma ?de regula cine plateste actul de v-c.Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Madalina Mihaela I. Moceanu , Avocat 18:03, 28 Noiembrie 2014
Cheltuielile contractului de vanzare cumparare (notar) sunt suportate de cumparator; cadastru se plateste de catre vanzator; preturile la notariate, cadastristi sunt functie de suprafata terenului, locatie etc; interesati-va la notariatele/cadastristii din zona, preturile sunt variabile, functie de fiecare in parte!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vinzare teren agricol bonitza bonitza Buna ziua, Am un teren agricol de 0.5 Ha - pasune. Am fost contactata de o persoana fizica ca vrea sa cumpere acest teren. Acesta a cumparat mai multe parcele ... (vezi toată discuția)
Act notarial corneltorcea corneltorcea Buna ziua , vreau sa cumpar o casa si un teren extravilan , iar proprietarul a devenit de curind proprietar pe aceste bunuri (teren si casa ) in urma unei ... (vezi toată discuția)
Taxe notariale CRIS38 CRIS38 Am cumparat de la tata un teren de o sup. de 1000 mp si la un birou notarial la intocmirea actelor am platit 413 RON .terenul este intravilan.vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)