avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu am depus intampinare- care sunt consecintele?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu am depus intampinare- care sunt consecintele?

Am fost cemata in judecata intr-n proces civil si nu am depus intimpinare . A trecut termenul...Este grav ? Ma mai pot apara ?Un avocat eventual ar mai avea ce sa faca fara caesta intimpinare ?
Cel mai recent răspuns: ContSters337674 , utilizator 08:22, 4 Decembrie 2014
draga loco e nasol

eu as solicita decaderea dvs...ca neglijenta ce sunteti
Sancțiunea pentru nedepunerea întâmpinării în termenul fixat de instanță este decăderea din dreptul de a mai propune probe și de a mai invoca excepții care nu sunt de ordine publică. Asta nu înseamnă că nu vă mai puteți apăra. Apărări scrise puteți să depuneți pe tot parcursul procesului.
Adica...m-am ars ! Adica ma duc pe post de spectatoare la asasinarea mea ??
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014
ContSters337674, utilizator
Puteți încerca să depuneți întâmpinare și acum, dar dacă partea advresă are avocat, o să solicite decăderea dvs. din dreptul de a mai propune probe și de a mai invoca excepții care nu sunt de ordine publică.
da am intels ...nu ma mai chinui...am gresit , platesc

Alte discuții în legătură

Depasire termen depunere intampinare prietenulomului prietenulomului Piritii nu ai depus intipinare in termenul legal . Se mai poate depune ulterior ? Chemarea in judecata este pe noul cod . (vezi toată discuția)
Depunerea întâmpinãrii într-un litigiu de muncã FRD FRD Am termen de judecata marti in data de 04.02 2014 daca depun azi intimpinarea prin fax la CAB si la societatea pirita prin e mail si prin fax se considera ca ... (vezi toată discuția)