avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită, prescriptie sau solutii
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită, prescriptie sau solutii

Bună ziua,

In primul rand vreau să îmi cer scuze pentru deschiderea unui nou subiect.
Scriu de pe telefon și mi-am cam prins urechile aici.
Rog un moderator sa mute mesajul acolo unde trebuie.

Precizez ca acum 7 zile am primit un plic cu o decizie judecătorească de executare silită de la un Bej pt un credit de nevoi personale contractat în 2008.
Ultima rata plătită a fost în oct 2008.
Este posibil sa se fi prescris executarea silită?
Ce as putea face în oricare dintre situații?

Mulțumesc anticipat.
Vreau sa știu și eu dacă se poate
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:11, 29 Noiembrie 2014
Buna dimineata,
trebuie sa formulati contestatie la executare unde sa invocati prescrierea dreptului de a mai solicita executarea silita.
Fara analiza documentelor din dosaru de executare silita este hazardat a ne pronunta
Nu ati precizat demersurile realizate de creditor
Daca acesta staruie in executare,executorul judecatoresc poate mentine pe rol activ dosarul de executare silita pe parcursul mai multor ani-esentiale sunt demersurile realizate de catre creditor la cererea caruia s-a demarat executarea silita si la staruinta caruia executorul judecatoresc are competenta sa continuie executarea silita

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita nellirata nellirata In septembrie 2012 am primit o comunicare de la un birou executor judecatoresc prin care eram somata ca in termen de 1 zi sa achit o suma de bani ce reprezenta ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare silita jhon73 jhon73 Buna ziua , as dori si eu un sfat in urmatoarea problema pe care o am : In anul 2006 am contractat un credit cu buletinul am platit pana in anul 2008 dupa ... (vezi toată discuția)
Cand inceteaza executarea silita bogdan1982 bogdan1982 Buna ziua, As dori sa aflu cateva informatii privitor la o executare silita asupra mea. Am contractat un credit de 10.000 ron in 2008 pe care nu l-am mai ... (vezi toată discuția)