avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pangere sef de Post !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pangere sef de Post !

Buna ziua ! Unde pot depune plangere impotriva unui sef de Post de Politie , care isi exercita indatoriile cu rea credinta .. adica oarecum isi bate joc de mine mai ales... Eu solicit sa fie pedepsit dupa NCP pentru ca ma ameninta cu moartea si ei o clasifica ca petitie .. si multe alte ... Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: ContSters327384 , utilizator 19:55, 29 Noiembrie 2014
Depuneți plângerea la procurorul de caz, ori chiar la polițistul care efectuează cercetarea penală, acesta fiind obligat să o înainteze procurorului.
Plângerea împotriva măsurilor şi actelor de urmărire penală
Art. 336 NCPP
Dreptul de a face plângere
(1) Orice persoană poate face plângere împotriva măsurilor şi actelor de urmărire penală, dacă prin acestea s-a adus o vătămare intereselor sale legitime.
(2) Plângerea se adresează procurorului care supraveghează activitatea organului de cercetare penală şi se depune fie direct la acesta, fie la organul de cercetare penală.
(3) Introducerea plângerii nu suspendă aducerea la îndeplinire a măsurii sau a actului care formează obiectul plângerii.

stai linistit...se intampla extrem de des astfel de lucruri.nu esti singurul patit.pentru ca sa se ia ceva masuri mai bine faci o sesizare politistului la birou intern, la judet care se ocupa cu inspectarea subalternilor.
Procurorul care ia dosarele de la acest politist este nasul politistului .. am probleme si cu acel prim-procuror . Eu ma gandeam sa le depun plangere la DNA pentru abuz in serviciu . Ar fi ok ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contra unui procuror davidescucostel davidescucostel Buna seara . Daca solutia data de catre un procuror nu este favorabila , unde ne putem adresa pentru cercetari mai ample ? si mai reale .... ? (vezi toată discuția)
Autovehicul neînmatriculat alcool 0.38 fane89 fane89 buna ziua in urma cu 9 luni am fost oprit pt numere expirate si alcool de 0,38 am facut in urma cu 1 luna o cerere la prim procuror si am primit acest plic ... (vezi toată discuția)
Pot face plangere impotriva rezolutiei organului de cercetare penala? eusaisapte eusaisapte Stiu ca pot faca plangere impotriva actelor procurorului cf. art. 339 si 340 CPP, dar impotriva organului de cercetare penala? In ce temei legal pot face ... (vezi toată discuția)