Daca detineti acest act despre care faceti vorbire, vedeti daca in continutul acestuia este scris si cartea funciara in care este inscris imobilul care face obiectul prezentului contract.
Mergeti la OCPI din judetul respectiv unde este imobilul si cereti o copie a " in extenso " aa acestei carti funciare. In partea a doua a cartii funciare- FOAIA B - ve-ti gasi in ordinea cronologica toate operatiunile de carte funciara operate de la infiintare si pana in prezent.
Succes.
In actul de vanzare nu este mentionata cartea funciara ci spune doar unde este situat terenul si ce vecinati are,ca "posedam certificatele cerute de lege",ca "pamantul este provenit de la exproprierea din anul 1922 si ca este complet achitat la Stat judet si comuna" si ca proprietatea este libera de sarcini.
Pot sa trimit prin posta cererea(eu fiind in Bucuresti iar terenul se afla in jud.Vaslui) pentru a cere o copie a " in extenso " a acestei carti funciare?
Ce acte sa depun la cerere?
Multumesc
Carte funciara
SPIREA
Cu siguranta proprietatea mea dispune de un nr la cartea funciara doar ca eu nu-l cunosc.In cazul in care nu am cadastrul si intabularea facuta si nu cunosc ... (vezi toată discuția)