avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Familie - omitere document
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Familie - omitere document

poate fi considerata eroare materiala omiterea unui document depus la dosar care argumenta cauza .....mai exact am depus un document in baza caruia imi ceream niste drepturi , instanta proroga termene la rand apoi uita .

Alte discuții în legătură

Competenta instantei de contencios administrativ ContSters42601 ContSters42601 Am depus la Trib. Bucuresti,din graba,prin trimiteri pe cai diferite,doua cereri de chemare in instanta in temeiul L544/2001,ambele avind aceleasi ... (vezi toată discuția)
Sentinta definitiva atacata de ipj cluj biroul rutier Bundy Bundy Biroul Juridic din cadrul IPJ Cluj a depus: Contestația în anulare este o cale extraordinară de atac, rar utilizată, extrem de limitată (pe anumite cazuri ... (vezi toată discuția)
Avocat cu mata-n sac cristiancs cristiancs La ultimul termen al procesului (litigiu de munca),avocatul partii adverse a depus la dosar doua exemplare diferite din actele solicitate de instanta:un ... (vezi toată discuția)