avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Sofer roman pe camion strain
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Sofer roman pe camion strain

Buna ziua.
Doresc sa va intreb daca un conducator auto profesionist(sofer de tir) incadrat in munca la o firma din Romania poate sa conduca un camion care este inmatriculat intr-o alta tara din UE.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 23:09, 29 Noiembrie 2014
Bineinteles. De ce aveti o alta impresie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara ... USPAl USPAl Buna ziua, pentru soferii, care utilizeaza un camion cu macara \"hiab\", pentru transport marfuri, cum este mai corect sa fie incadrati, ca si functie. ... (vezi toată discuția)
Inchiriere soferi de tir unei firme din ue carlito carlito Am o mica firma care are printre obiectele de activitate si \\"Transporturi rutiere de marfuri\\". Firma are un singur camion in dotare si un sofer. Mi s-a ... (vezi toată discuția)
Amenda i.s.c.t.r. simonik2011 simonik2011 Buna ziua, un sofer angajat la firma fratelui meu aducea o remorca de la Bacau (nu transporta nimic in ea), a fost amendat de I.S.C.T.R. pentru ca efectua ... (vezi toată discuția)