avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene firma transport marfa
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene firma transport marfa

am o firma de transport marfa pot sa beneficiez de ceva fodnuri europene este infintata din 2011
Ultima modificare: Duminică, 30 Noiembrie 2014
banu alexandru, utilizator
Cel mai recent răspuns: amg2buc@yahoo.com , utilizator 15:38, 30 Noiembrie 2014
buna ziua,
depinde pentru ce doriti sa folositi banii,ce doriti sa cumparati?,daca doriti masini de transportat marfa numai in limita a 100000 euro si acestea trebuie sa fie autospecializate,din anumite categorii gen N1,N2,etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva la achizitia unei masini pe firma Marius Iulian Ionescu Marius Iulian Ionescu Doresc să cumpăr o mașină și prețul este cu tot cu TVA. Ptr o firma noua neplatitoare de TVA ce înseamnă acest lucru și a doua întrebare..dacă firma ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile imm-uri valica22 valica22 Buna ziua, vreau sa-mi deschid o afacere cu materiale de constructii,am terenul, constructia la rosu,mai dispun si de ceva resurse financiare dar as mai avea ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare motociclete alex77nistor alex77nistor Va rog sa imi spuneti daca taxa de prima inmatriculare aplicabila de la 01 ianuarie 2012 este valabila si pentru motociclete. Multumesc. (vezi toată discuția)