avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Am luat un credit nevoi personale pe numele meu,sotul meu de atunci fiind codebitor.Din banii de credit in urmatoarele 2 saptamani am cumparat o casa in Ungaria.Dupa vreo jumatate de an a urmat divortul,platind inca impreuna creditul,pe din doua...vreo 6 luni.Apoi au aparut probleme ....si nu am mai achitat ratele la banca.Aveam asigurare la credit...si dupa cativa ani,timp in care nu am primit nici un avertisment sau vreo hartie oficiala.....a ajuns la mine o hartie,pe o alta adresa si pentru care nu a semnat nimeni de primire,cum ca asigurarea ar fi platit datoria mea la banca,iar acuma daca nu platesc suma....x....voi fi executata silit.Intrebarile mele sunt:
1)Eu sunt stabilita si recasatorita de cativa ani in strainatate.In Romania nu am absolut nimic pe numele meu.Ce este pe numele meu...este jumatate din casa cumparata din banii de credit impreuna cu fostul sot,iar aici in strainatate am o masina pe numele meu.Mi se poate confisca masina daca este inregistrata in strainatate si nu in Romania?
2)Mi se poate bloca contul de salar din strainatate?
3)Sunt de acord sa mi se i-a casa din Ungaria....o poate face firma de recuperari?
4)Daca eu nu pot sa fiu executata silit....poate fi eventual fostul sot?
5)Ce se intampla mai departe daca nu pot fi executata silit?La ce sa ma astept?
Multumesc pentru raspunsuri anticipat!

Alte discuții în legătură

Executare silita bunuri comune ContSters269846 ContSters269846 buna ziua,se poate face executare pe o masina cumparata pe numele sotiei actuale care ii poarta numele fostului sot care are executare pe bunuri mobile si ... (vezi toată discuția)
Neplata credit Ela85 Ela85 As dorii sa stiu ce se poate intampla in urmatorul caz....am avut 2 credite pe acelasi cont(1 imobiliar 1 nevoi personale) luat impreuna cu fostul meu sot!! ... (vezi toată discuția)
Recuperare datorie bancara Iioara Iioara Buna seara! Ma adresez Dvs. cu o problema care e destul de complicata , in speranta ca ma veti ajuta.O sa incerc sa expun situatia cat mai scurt posibil: acum ... (vezi toată discuția)