avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce documente sunt necesare pentru intocmirea ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce documente sunt necesare pentru intocmirea declaratiei de consimtamant?

Ce documente trebuie sa am pentru declaratia de consimtamant?
Cel mai recent răspuns: iuliameow13 , utilizator 19:36, 4 Decembrie 2014
ce anume doriti sa consimtiti?
Sunt minora si vreau sa plec in straintatate si am inteles ca imi trebuie declaratie de consimtamant
Parintii dvs trebuie sa-si dea acordul ca dvs sa parasiti tara insotita de un alt adult.
Parintii au nevoie de actelel lor de identitate, certificatul dvs de nastere (ca sa reiasa ca sunt parintii dvs) si de documentele cu care calatoriti dvs si persoana care va insoteste (pasaport, CI).

In principiu, daca mergeti la orice birou notarial si intrebati ce acte sunt necesare veti primi lamuriri suficiente.
Adultul care va insoteste trebuie sa aiba asupra lui si cazierul judiciar.
Adultul care ma insoteste trebuie sa fie prezent la notar? Din cate am inteles cazierul judiciar ai persoanei care ma insoteste nu trebuie la notar

Alte discuții în legătură

Calatorie minor cu domiciliul în străinătate komocz ferenc komocz ferenc Buna seara.Suntem o familie stabilita in Italia de 18 ani.Avem doua fete:una de 26 de ani iar cealalta de 17 ani.Amandoua au pasapoarte cu domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Buna seara letsoc letsoc Am si eu o intrebate. In vacanata vreau sa o iau pe sora mea de 12 ani la mine in Spania,fara pariniti mei.De ce acte sm nevoie? astept raspuns multumesc ... (vezi toată discuția)
minor in strainatate fara parinti vdor vdor Buna seara, as vrea sa stiu de ce acte am nevoie pentru a merge in vacanta impreuna cu fratele meu mai mic (16 ani) fara parinti. Eu avand 25 de ani. Am ... (vezi toată discuția)