avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Situatie activ - pasiv la asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Situatie activ - pasiv la asociatie de proprietari

Buna seara.Am preluat din luna iulie administratia contabila a unui bloc de locuinte si de atunci ma straduiesc luna de luna cu situatia activ-pasiv si nu-i dau de cap.Am intrat in panica pentru ca am diferente f mari intre cele doua coloane.M-as bucura daca cineva s-ar oferi sa ma ajute sa rezolv aceasta problema chiar si contra cost.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 2 Decembrie 2014
@ Interventie moderator

Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
In acest caz, aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților si daca doriti puteti lua legatura colegii de specialitate fie prin intermediul mesageriei private, fie prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...

Sau puteti apela la Bursa de Servicii Avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/content/bc|...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat in domeniul imobiliar pavlovici pavlovici Va rog sa imi recomandati un avocat bun in domeniu imobiliare. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Avocati Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa va rog sa imi comunicati numele unor avocati foarte buni, cei mai buni indiferent de costuri, in materie de penal. Va multumesc! (vezi toată discuția)