avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inapoiere repartitoare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inapoiere repartitoare

Buna ziua,
As dori sa stiu daca in momentul schimbarii repartitoarelor, sunt OBLIGATA sa le dau inapoi pe cele vechi. Acelea au fost platite, am facture pentru ele, si totusi ele sunt cerute inapoi de Administratia blocului.
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 12:24, 6 Decembrie 2014
De ce trebuie sa schimbati repartitoarele?
Daca le schimbati, vedeti poate firma care le schimba va face o reducere daca dati la schimb repartitoarele vechi!
Daca nu aveti reducere sau nu trebuiesc schimbate, acestea sunt ale dumneavoastra, nu ale asociatiei!
Recuperarea repartitoarelor se realizeaza la solicitarea firmei care se ocupa de calculul consumului individual de agent termic,nu de catre asociatia de proprietari
Justificarea solicitarii repartitoarelor este ca "pentru scoaterea din evidenta de calcul,
acestea trebuiesc initial depozitate,ulterior casate"
Justificarea solicitarii repartitoarelor este ca "pentru scoaterea din evidenta de calcul,
acestea trebuiesc initial depozitate,ulterior casate"

Eu am achizitionat un frigider nou, ce fac cu cel vechi il luati dumneavoastra si il depozitati, iar cand va saturati de el il casati?
Asa si cu repartitoarele, daca sunt ale proprietarului (SUNT PLATITE DE EL!!!!), cine sa le depoziteze sau sa le caseze????????
Daca trebuie scoase din evidenta se scot si gata, nu trebuie sa le predea nimanui, poate proprietarul vrea sa se joace cu ele, sa dea cu ciocanul in repartitoare, ce treaba are sa le predea, cine il poate forta?
@thran
Nu este nevoie sa staruiti a fi sarcastic
Justificarea ridicarii repartitoarelor de catre firma responsabila in calcularea periodica a c/v caldura expres am prezentat-o drept citat -reprezentand raspunsul firmei
in blocul nostru,au fost inlocuite in 3 randuri repartitoarele de cost caldura
S-a conditionat instalarea noilor repartitoare de predarea celor vechi
Pentru repartitoarele vechi s-a eliberat fiecarui proprietar PV predare primire
Nu sunt sarcastic, dar cum puteti sa debitati o asemenea ineptie, daca EU ca proprietar platesc un lucru, cum sa vina cineva sa il FURE din casa mea, am specificat mai sus, daca face o reducere la cele noi, atunci este OK, dar sa le dea gratis NU!
Eu stiu ca toate exemplele "sunt de la dumneavoastra din bloc", pentru ca nimeni nu poate verifica acest lucru, va rog sa postati ceea ce sustineti cu atata tarie!
Vedeti si reclamele la magazainele de electrocasnice, in care se fac reduceri in cazul in care se da un "agregat" la schimb!
Si vedeti ca ceea ce faceti este "atac la persoana"!!!

Alte discuții în legătură

Inlocuire repartitor Repartitorcaldura Repartitorcaldura Contractul de repartitoare este pe numele vechiului proprietar, nu al nostru-actualii proprietari. Noi nu suntem de acord cu ele, motiv pt care am renuntat la ... (vezi toată discuția)
Este legal ca firma care calculeaza consumul repartitoarelor de caldura sa oblige proprietarii unui bloc sa schimbe aparatele? boholt boholt In bloc, jumate dintre proprietari au schimbat repartitoarele de caldura cu aparate noi. Decizia a fost a fostului administrator, care a solicitat firmei acest ... (vezi toată discuția)
Schimbare apometre de catre asociatia de proprietari Nina_C Nina_C Buna ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problema... Acum 9 ani, in blocul in care locuiesc s-au montat, prin grija Asociatiei de locatari, contoare apa rece ... (vezi toată discuția)