avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1854 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit venit persoana cu cetatenie dubla
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit venit persoana cu cetatenie dubla

Buna ziua. Sunt cetatean roman, cu cetatenie dubla (Republica Moldova), cu rezidenta fiscala in Romania (angajata si platesc impozite). De asemenea, obtin venituri dintr-o mostenire (un lot de teren arabil, dat in arenda, in urma caruia obtin venituri sub forma de produse alimentare (fructe, legume, cereale). Suma venitului este calculata anual de catre contabilitatea companiei care gestioneaza acest lot. Ma puteti ajuta, va rog, cu un raspuns la intrebarea: ce obligatii fiscale am in Romania pentru acest lot, avand in vedere ca platesc in Republica Moldova impozite pe aceste lot? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Venituri realizate in tara de origine ileanasandu ileanasandu Daca o persoana nascuta in Republica Moldova, dar in prezent traieste / locuieste in Romania are dubla cetatenie si realizeaza venituri in tara de origine, ... (vezi toată discuția)
Dreptul de munca al unui cetatean roman cu domiciliul in republica moldova natyvulcan natyvulcan Un cetatean roman cu domiciliul in republica moldova doreste sa se angajeze in cadrul companiei in Romania. Trebuie sa-l trimit la Oficiul de Imigrari sa ... (vezi toată discuția)
Taxe și impozite srl cetățean român cu domiciliul în străinătate marianaps marianaps Bună ziua! Sper că mă poate ajuta cineva cu un răspuns. Dețin pașaport român cu domiciliul în străinătate (sunt din Republica Moldova și locuiesc ... (vezi toată discuția)