avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxe și impozite SRL cetățean român cu domiciliul ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxe și impozite SRL cetățean român cu domiciliul în străinătate

Bună ziua! Sper că mă poate ajuta cineva cu un răspuns. Dețin pașaport român cu domiciliul în străinătate (sunt din Republica Moldova și locuiesc momentan aici). Vreau să îmi deschid un SRL în România. Dat fiind faptul că am cetățenie română, dar domiciliul în RM, voi plăti impozite în România sau în Moldova?

Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: NZ Business Counseling S.R.L , Consilier juridic 07:21, 16 Septembrie 2023

Buna ziua,
Sunteți subiect al impunerii cu obligația declarării venitului brut din toate sursele în măsura în care vă încadrați în una din următoarele categorii:
-persoanele fizice rezidente ale Republicii Moldova, care desfășoară activitate de întreprinzător, persoanele care desfășoară servicii profesionale, care, pe parcursul perioadei fiscale, obțin venit din orice surse aflate în Republica Moldova, precum și din orice surse aflate în afara Republicii Moldova;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajarea la munca in stainatate a cetatenilor romani cu domiciliu in md digitalmd digitalmd SE poate face angajarea cetatenilor romani in strainatate, in timp ce au domiciliu in RM ? ....adica se poate face angajarea in strainatate a cetatenilor ... (vezi toată discuția)
Pierderea pasaportului romanesc in uk Lichiku Lichiku Buna seara. Mă numesc Negru Valeria si deţin dublă cetăţenie, a Republicii Moldova si cea a României. La data de 09.03.2014 mi-am pierdut paşaportul ... (vezi toată discuția)
Cum poate trece vama un minor? vovasw vovasw eu am facut la copilul meu pasaport strain .Vreau sa ma duc an Rusia.Am s-al pot trece peste granite fara procura de la sot? (vezi toată discuția)