avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PLINGERE PENALA IMPOTRIVA EXPERTILOR
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PLINGERE PENALA IMPOTRIVA EXPERTILOR

In cazul in care fac plingere penala impotriva expertilor - topo si constructii , partajul judiciar se opreste pina la lamurirea penalului ?
Cel mai recent răspuns: ContSters337674 , utilizator 17:53, 2 Decembrie 2014
Sunt actiuni in instanta/ dosare diferite si fiecare isi urmeaza cursul.
Este dreptul dvs., sa formulati actiune penala impotriva expertilor amintiti. Trebuie sa stiti, ca aveti nevoie de dovezi clare, care sa va sustina punctul de vedere, in caz contrar, actiunea se poate intoarce impotriva dvs.
Daca una din partile in proces este nemultumita de concluziile expertizei, nu inseamna, in mod automat, ca expertii respectiv sunt corupti. Aveti posibilitatea, sa depuneti observatii scrise la raportul de expertiza (insotite de documente certe care sa va sustina punctul de vedere). Daca aceste observatii sunt acceptate de catre instanta de judecata, expertul va formula raspunsuri scrise.
Daca expertiza de care amintiti a fost acceptata de catre instanta de judecata, procesul de partaj se va derula in continuare.
sunt de acord dar cind un expert nu vrae sa vada o camera cu fereastra cu tot , iar celalat " maninca "din teren............................ce sa mai zic ? am facut obiectiuni , sa vad ce iese ....oricum este tare aiurea ce se intimpla !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiectiuni expertiza robin2014 robin2014 In incheierea interlocutorie instanta a numit experri contabil, topo si constructii. Expertul topo a facut expertiza si a evaluat terenurile consilierul meu ... (vezi toată discuția)
Modificare raport expertiza roredrosu roredrosu Buna ziua, Tatal meu nu este multumit de raportul de expertiza, cum a fost impartit terenul. Acesta nu este defintiv. Va fi o intilnire pentru obiectiunile ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni raport de expertiza- cerere refacere expertiza ContSters337674 ContSters337674 In acdrul procesului de partaj judiciar , am cerut rfacerea expertizei tehnice asupra cladirii , deoarece am semnalat o neregula in senbsul ca expertul cu ... (vezi toată discuția)