avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Abonament TV la firma de distributie prin cablu, taxat ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonament TV la firma de distributie prin cablu, taxat si pentru TVR in factura de energie electrica

Nu imi este clar cum e cu abonamentul TV. Daca am abonament la o firma de distributie TV prin cablu, trebuie sa mai platesc si abonamentul ala prin factura la energie electrica? De ce? #-o
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:43, 4 Decembrie 2014
Raspunsul este da, trebuie sa platiti si taxa TV incasata de distribuitorul de energie electrica.
De ce? Pentru ca asa spune in HG 978/2003 - Persoanele fizice cu domiciliul in Romania, cu exceptia celor care declara pe proprie raspundere ca nu detin receptoare TV, au obligatia sa plateasca o taxa lunara pentru serviciul public de televiziune.
komkao a scris:

Pentru ca asa spune in HG 978/2003 -

Nu ma multumeste.
Orice lege este facuta de niste oameni. Acesti legiuitori, nu au vazut ca este dubla taxare?
Sunteti in confuzie, nu e dubla taxare. Platiti taxa catre stat o singura data, cand achitati factura. La cablu platiti unui furnizor o prestare de servicii.
Ultima modificare: Joi, 4 Decembrie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe date pt abonament radio zuzulici74 zuzulici74 In factura de la Electrica platesc si taxa pentru radio,mentionez ca nu am,deasemenea platesc si abonament de televiziune cu toate ca eu am cablu si prin ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)
Factura energie electrica redialboss redialboss buna seara sunt intr-o situatie critica , de a-mi fi oprita energia ... (vezi toată discuția)