avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta UREMOAS
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta UREMOAS

Va rog cum sa procedez pentru a obtine o adeverinta pentru casa de pensii de la UREMOAS intreptindere ce nu mai exista.Am gasit un sediu si un numar de contact.Aceasta persoana cu care se contacteaza amana de trei luni.La ce institutie sa apelez sa ma ajute pentru eliberarea adeverintei.Aceasta persoana se spune ca se ocupa personal de eliberarea adeverintei.Adresa si numarul de telefon sa obtinut de la vechiul sediu din Militari.Adresa unde se afla UREMOAS nu mai corespunde se spune ca sa mutat.Nu se stie unde.Persoana cu care se vorbeste pe telefon nu spune locul si spune ca se va antilni cu persoana care are nevoie de adeverinta de 3 luni si jumatate Cat timp ma mai amana acest om ce forma exista sa pot intra an posesia adeverintei mele?Eu sant an Spania si am delegat o persoana ce a lucrat la aceiasi UREMOAS.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:01, 16 Iulie 2024
Adresati-va S.C. URBIS S.A.
URBIS are sediul în bulevardul Theodor Pallady nr. 57, sector 3, Bucureşti.
Tel. 0213451947

In speta, depuneti-le o solicitare scrisa sa va elibereze adeverinta respectiva, iar in caz derefuz adresati-va ITM-ului/Inspectiei Muncii.
Multumesc!Sa mutat de la policolor,nu se stie unde!Poate inspectoratul muncii sa stie ceva!O sa antreb!
ITM-ul nu are unde sa stie de asa ceva . Cei de la Registrul Comertului au asa ceva.
Multumesc!Nici de la registrul comertului nu stiu nimic!Nici de la fiscal nici un raspuns afirmativ!Se spune ca sant in insolventa si nu au depus nimic din 2012.Nu au anuntat nici un nou sediu.Oare ce modalitate exista?Chiar nu se poate rezolva?Arhiva este la noul proprietar!Dar nu este publica pentru personalul ce necesita documente?Proprietari astia au dus arhiva an loc necunoscut de nici un organ al statului?Din cate stiu si-au luat obligatii sa tina arhiva si sa elibereze date persoanelor ce solicita.Arhivele nationale nu stie.Chiar nu exista informatii?Se stie si se pot afla informatii de la institutii protejate de lege si asta de la o amarata de fabrica se abuzeaza si umilesc atatia oameni.Nu stiu,sant disperat,as chema an instanta,dar pe cine?Va rog daca exista o solutie si ma puteti informa,dati un mesaj privat si sa vedem ce este de facut!Multumesc pentru bunavointa!
Incercati si aici Urbis S.a. - bdul Preciziei nr.3, sect.6

Alte discuții în legătură

Arhiva uremoas carmenpandelea carmenpandelea Buna ziua, Va rog daca se poate, sa ma ajutati sa aflu de unde pot obtine adeverinte de la fostul UREMOAS. Am fost la fostul sediu din B-dul Preciziei si mi ... (vezi toată discuția)
Ani lucrati pentru care nu se primeste pensie vvalentina vvalentina Bunicul meu a lucrat in anii 50 la Intreprinderea Banatul din Lugoj, intreprindere care in ziua de azi nu mai exista. Apare totul in cartea de munca, pe care o ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime capcana4 capcana4 va rog ajutati-ma cu o informatie si va multumesc! de unde pot scoate vechimea in munca de la t.c.i.f bucuresti-sectia 7 ivanesti-dorobantu. unde as putea da ... (vezi toată discuția)