avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariale

Bună ziua.
Lucrez în cadrul unei primări avînd funcţia de inspector protecţie civilă , încadrarea o avem toţi angajaţii după Legea 284/2010 dar salarizarea se face după OG10/2008 de aceea vă rog aş vrea să ştiu ce am putea face să putem beneficia de coeficientul de salarizare din Legea 284/2010.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:23, 3 Decembrie 2014
Coeficientii de salarizare prevazuti de Legea nr.284/2010 nu se aplica in 2014.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat nou.conform carei legii sunt platit? mahatma4g mahatma4g Buna ziua. M-am angajat recent in cadrul unui serviciu al Primariei,in functia de Asistent social. Am crezut ca voi fii platit cf Legii 284/2010..cu treptele ... (vezi toată discuția)
Salarizare barthaanton barthaanton sunt functionar public din 2005,din 2011 sunt incadrat in functia publica de politist local clasa I,grad profesionalasitent,gradatia 5,clasa de salarizare ... (vezi toată discuția)
Salariul de baza si sporul de vechime nicolas1982 nicolas1982 va rog sa imi spune-ti daca sporul de vechime, conform legi 284/2010, face parte din salariul de baza si daca da atunci cum se stabileste sau se calculeaza ... (vezi toată discuția)