Buna ziua. M-am angajat recent in cadrul unui serviciu al Primariei,in functia de Asistent social. Am crezut ca voi fii platit cf Legii 284/2010..cu treptele corespunzatoare conform vechimii in munca.. Dar m-am trezit cu un raspuns de genul... "Esti platit cf unei ordonante de guvern din 2008..pentru ca legea 284/2010 inca nu se aplica".. Poate cineva sa ma lamureasca putin?
Pe de alta parte am mai inteles de la angajator ca "noiii angajati nu beneficieaza de aceleasi drepturi ca si cei cu vechime..motiv pentru care pentru aceasi functie ca si nou angajat sunt platit mai putin"..Este corect? Poate cineva sa imi explice? celegii sa citesc?
Din Legea nr.284/2010 nu se aplica coeficientii de salarizare.
OUG nr. 103/2013 - salarizarea personalului platit din fonduri publice in anul 2014, precum si alte masuri in domeniul cheltuielilor publice Art. 5. - (1) In anul 2014, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat sau din institutiile subordonate acestora, in cazul in care nu exista o functie similara in plata.
....
Multumesc pentru raspuns..
Din nefericire..Nu am inteles daca salariul aferent functiei pe care am fost angajat a fost calculat corect.
Cu toate astea Multumesc..
Salariu bugetar
dansorin88
Buna ziua, am si eu o intrebare la dvs. De curand mam angajat la o autoritate a guvernului, pe functia de consilier juridic debutant, iar in ordinul de numire ... (vezi toată discuția)
Angajare
dscalin
Buna ziua, urmeaza sa ma prezint la un concurs de sofer I in cadrul DSP, am gradul de sofer I din \'98 (am peste 25 de ani de munca si 45 de ani), asa cum se ... (vezi toată discuția)