avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare

Buna ziua, urmeaza sa ma prezint la un concurs de sofer I in cadrul DSP, am gradul de sofer I din '98 (am peste 25 de ani de munca si 45 de ani), asa cum se cere in anunt, doresc sa stiu daca exista posibilitatea ca institutia sa ma angajeze ca debutant? Au invocat doar legea LEGEA CADRU nr. 284 din 28 decembrie 2010 privind salarizarea unitara a personalului platit din fonduri publice
,cu modificarile si completarile ulterioare , dar aceasta lege nu este aplicabila dupa cum a declarat premierul in 2013.
Cel mai recent răspuns: dscalin , utilizator 11:52, 26 Martie 2014
Legea 284/2010 este aplicabila partial.

OUG 103/2013
art. 5. - (1) In anul 2014, pentru personalul nou-incadrat pe functii, pentru personalul numit/incadrat in aceeasi institutie/autoritate publica pe functii de acelasi fel, precum si pentru personalul promovat in functii sau in grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare in plata pentru functiile similare din institutia/autoritatea publica in care acesta este incadrat sau din institutiile subordonate acestora, in cazul in care nu exista o functie similara in plata
....
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu bugetar dansorin88 dansorin88 Buna ziua, am si eu o intrebare la dvs. De curand mam angajat la o autoritate a guvernului, pe functia de consilier juridic debutant, iar in ordinul de numire ... (vezi toată discuția)
Angajat nou.conform carei legii sunt platit? mahatma4g mahatma4g Buna ziua. M-am angajat recent in cadrul unui serviciu al Primariei,in functia de Asistent social. Am crezut ca voi fii platit cf Legii 284/2010..cu treptele ... (vezi toată discuția)
Salariul brut arhivar bugetari Sophia2010 Sophia2010 Buna ziua! As dori daca stie sa ma lamureasca cineva cat ar fi salariul brut pt un post de arhivar TP I, cu studii medii, 5 ani vechime, la bugetari (Consiliu ... (vezi toată discuția)