avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Radiere PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Radiere PFA

Buna ziua,
Am o situatie dificila cu un PFA care a fost radiat de la Registrul Comertului in anul 2012. La finante am depus actele de radiere de la Registru. Am fost plecata din tara si am revenit acum. La Pensii si Somaj nu am depus nici un dosar si s-a cumlat o suma eneorma de plata? Ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: Zara_Sabrina , utilizator 13:52, 8 Decembrie 2014
Trebuie sa mergeti la ei si sa vedeti daca nu cumva acele datorii+penalitati nu sunt din perioada cat era in activitate pfa-ul si nu cumva erati obligata sa platiti acelea contributie la pensie. Pe acelea nu vi le poate anula si cu cat trece timpul, se aduna penalitatile. Pe de alta parte nu stiu de ce ati avut treaba cu somajul?
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. M-am asigurat ca acele datorii acumulate la Pensii sunt dupa data radierii PFA-ului la ORC. In mod normal ar trebui sa se recalculeze nu?
In loc de Somanj ma refeream la CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai aplica penalitati si dobanzi dupa radierea pfa? tzitzi tzitzi Buna ziua. Am avut un PFA din 2006, radiat in iunie 2010. Nu am platit cuantumul total al impozitelor datorate, s-au cumulat majorari si acum am poprire pusa ... (vezi toată discuția)
Radiere pfa anaf alinatr alinatr Buna ziua. Am avut un PFA care a fost radiat din oficiu in martie la registru comertului. Eu am aflat tocmai acum 3,4 saptamani cand am fost la registru ... (vezi toată discuția)
Oug 39/2010 articolul 122-2 dobânzi ºi penalitãþi de întârziere în cazul contribuabililor pentru care s-a pronunþat o hotãrâre de dizolvare (radiere) dudutz dudutz Buna-ziua, Am o intrebare legata de obligatiile fiscale ale unui PFA la norma de venit dupa radiere. Este valabil OUG 39/2010 ? : “ARTICOLUL 122^2 ... (vezi toată discuția)