avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 356 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum pot sa scot o hotarare judecatoreasca veche de 20 ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum pot sa scot o hotarare judecatoreasca veche de 20 de ani din alt oras daca nu stiu nr de dosar

sotului meu ii trebuie o hotarare judecatoreasca pentru o condamnare pe care a avut-o acum 20 de ani. ii trebuie pentru scoala de soferi. a fost judecat la iasi noi locuim in galati si nu mai stie nimic despre acel dosar nr sau alte detalii . decat ce ii scrie in cazier .cum poate scoate sau ce trebuie sa faca?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:27, 3 Decembrie 2014
trebuie sa aflati nr de dosar , dupa aceea de la arhiva instantelor. daca nu va descurcati angajati un avocat
cum se poate afla nr de dosar?
buna ziua ,
daca o sa observati in cazier pe spate este trecut un nr de dosar si un numar de sentinta sau decizie prin care sa arata ca a fost condamnat ,mai mult puteti merge la arhiva judecatoriei solicitati opisul alfabetic din anul respectiv verificati la literra eferenta numelui gasiti numele inregistrat si nr de dosar .....sau la executari penale la instanta unde a fost judecata .
Da, in cazier gasiti nr de sentinta.

Daca nu se poate prezenta personal isi poate plati un avocat din Galati care sa se ocupe de acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebari reabilitare cazier judiciar ContSters283403 ContSters283403 Buna ziua , am avut o problema in 2006 si anume am fost judecat pentru complicitate la furt si dupa cateva saptamani de arest preventiv mi-au dat drumul cu 1 ... (vezi toată discuția)
Rectificare cazier judiciar Florance2000 Florance2000 Buna seara, as avea si eu o problemuta si sper sa ma puteti ajuta: sotul meu a suferit o condamnare de 2 ani cu suspendare in martie 2003. Prin Legea 543/002, ... (vezi toată discuția)
Acte - cum fac rost de ele Geo Geo Geo Geo Buna ziua. Imi cer scuze daca nu am gasit "sertarul" potrivit pentru aceasta intrebare. Deci situatia este urmatoarea: ma aflu intr-o tara araba unde ... (vezi toată discuția)