se poate inregistra in contabilitate amenda luata de un angajat pe baza pocesului verbal?...asta dupa noul OG34/2009. se precizeaza despre combustibil , intretinere si reparatii...stie cineva ceva legat de amenda?
Interesant ! Eu o vad asa : daca omul conducea in timpul serviciului, respectiv se poate dovedi ( si in citatia de la politie parca se scrie ora si locul ) asta, atunci ar putea fi decontata pe cheltuieli, dar nedeductibile . Desi , daca ma gindesc , ar fi trebuit sa fie suficient de atent ca sa nu ia amenda , nu ? Dar si la noi, la contabili, cind se da amenda pe societate, ar fi trebuit sa fim destul de atenti sa nu luam amenda ... :sorry:
Banuiesc ca nu e vorba de imputatie , ca in cazul asta , mai bine o plateste si ... basta !
este vorba despre o mica contraventie (adica nu s-a platit rovineta..sau cum se numeste ea).masina este pe firma ,iar conducatorul auto a incasat-o.
stiu ca daca ar fi sa o inregistrez in contabilitate este nedeductibila.Intrebarea mea este: o inregistrez?
Multumesc ,