avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 655 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare boxa si loc de parcare subteran
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare boxa si loc de parcare subteran

Am si eu o intrebare
Inchei un contract de vanzare cumpare pentru un loc de parcare subteran si o boxa. La notariat mi s-a cerut certificat energetic ptr acestea. Este obligatoriu si se fac ptr astfel de spatii?
Separat se face si contract de vanzare cumparare pentru apartament in aceeasi cladire si pentru acesta exista certificat energetic.
Cel mai recent răspuns: Cristian Fara , Expert cadastru autorizat ANCPI / OCPI 14:29, 4 Decembrie 2014
Certificatul energetuc se elibereaza pentru intreg imobilul care contine si loc de parcare subteran si o boxa
Fiind vorba despre spatii in acelasi imobil,daca exista certificat energetic pentru apartament,pe cale de consecinta exista si pentru loc de parcare subteran si boxa
daca aveti 2 "imobile" le cumparati am inteles eu separat apatamentul si boxa+parcare subteran, notarul va cere certificat energetic pentru fiecare "imobil" (mai ales daca in certificatul en pentru apartament nu se vorbeste de boxa...) Sunt "autorizati particulari" care emit astfel de certificate (functie de modul de iluminat, incalzire, suprafata, etc)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord de asociere SethBV SethBV Buna ziua, Locuiesc intr-un ansamblu rezidential nou, format din 4 blocuri. La subsol, sub toate cele 4 blocuri este o parcare subterana. Fiecare bloc are ... (vezi toată discuția)
Cum se administreaza un spatiu de depozitare detinut in cota parte de mai multi proprietari? ioanapinca ioanapinca Buna ziua, Am cumparat prin contract de vanzare cumparare un apartament intr-un complex de 3 blocuri, un loc de parcare in parcarea subterana si o boxa la ... (vezi toată discuția)
Spațiul de parcări din subsolul blocului e doar pentru o parte din locatari. cine va suporta cheltuielile pentru această suprafață utilă? okdaniok okdaniok Buna ziua. O intrebare, care pentru unii poate insemna o banalitate iar pt altii este o dilema. Voi expune simplu urmatorul caz, in care imobilul este nou ... (vezi toată discuția)